Terug

EERSTVOLGENDE VERZENDING: 21/01

LEGO City 60167 Kustwacht hoofdkwartier

  • Artikelcode: 60167
  • EAN: 5702015866415
  • Op voorraad

99,99 € 87,99 Gratis verzending

Zet op verlanglijst

  • Verzending ma t/m za
  • Wij leveren uit voorraad
  • Vanaf €50,- gratis verzenden in NL
  • Een échte winkel

Product omschrijving

LEGO City 60167 Kustwacht hoofdkwartier

Red mensen in nood vanuit het LEGOå¬ City kustwacht hoofdkwartier inclusief schip met brug en dek die kunnen worden geopend, helikopter, speedboot, zeven minifiguren, een haai en een octopus.

Lees de volledige productomschrijving

Organiseer spannende reddingsacties op volle zee!

Pak je verrekijker en speur de horizon af, op zoek naar noodsituaties. Kijk, daar op het water gaat een noodsignaal de lucht in! Ga eropaf met de helikopter. Er ligt een zeiler in het water die zich vastklampt aan een boei. Roep de hulp in van de kustwachtboot. Oh nee! Een haai en een octopus zwemmen rond de boei! Red de zeiler voordat ze te dichtbij komen. Trek hem aan boord en onderzoek of hij in orde is voordat je terugvaart!

¥ Inclusief zeven minifiguren: zes leden van de kustwacht (drie matrozen, twee helikopterbemanningsleden en een hoofdkwartierbemanningslid) en een zeiler, plus twee dierenfiguren: een haai en een octopus. ¥ De set bestaat uit een hoofdkwartier van twee verdiepingen, een kustwachtschip, een helikopter met landingsplatform, een speedboot en een boei om zelf te bouwen. ¥ Het hoofdkwartiergebouw is inclusief beweegbare radarschotel, antennes en kantoorruimtes. ¥ Het kustwachtschip is inclusief brug en dek die kunnen worden geopend, ziekenboeg onder het dek met brancard en apparatuur plus een reddingsboot met lanceerfunctie. ¥ De helikopter heeft rotors die kunnen draaien, drijvers en een cockpit die open kan met plaats voor drie minifiguren. Er hoort ook een landingsplek bij. ¥ De speedboot is inclusief twee buitenboordmotoren en twee waterelementen. ¥ Beide boten kunnen echt drijven! ¥ Schiet het noodsignaal-element af door op de kleine hendel te drukken. ¥ Laat de rotors van de helikopter draaien en stijg op vanaf het platform. ¥ Breng de reddingsboot te water door de haak aan de achterkant ervan op te tillen. ¥ Accessoire-elementen: noodsignaal-schietfunctie met rood noodsignaal-element, reddingsboeien, reddingsvesten, twee walkietalkies, een verrekijker, twee koffiemokken, een koffiezetautomaat en computers. ¥ Het kustwachtschip is ca. 21 cm hoog, 41 cm lang en 10 cm breed. ¥ De speedboot is ca. 7 cm hoog, 26 cm lang en 6 cm breed. ¥ De helikopter inclusief rotors is ca. 8 cm hoog, 24 cm lang en 18 cm breed. ¥ Het helikopterplatform is ca. 4 cm hoog, 20 cm breed en 16 cm diep. ¥ Het hoofdkwartiergebouw is ca. 21 cm hoog, 19 cm breed en 13 cm diep. ¥ De boei is ca. 8 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep. ¥ De haai is ca. 7 cm lang. ¥ De octopus is ca. 6 cm lang.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
City 60167 Kustwacht hoofdkwartier

City 60167 Kustwacht hoofdkwartier

99,99 € 87,99

Click&Brick 9.9 / 10 - 32 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »