Terug

LEGO City 60165 4x4 reddingsvoertuig

  • Artikelcode: 60165
  • EAN: 5702015866378
  • Op voorraad

29,99 € 24,99

  • verzending ma - za
  • Wij leveren uit voorraad
  • Vanaf €50,- gratis verzenden
  • Een échte winkel

Product omschrijving

LEGO City 60165 4x4 reddingsvoertuig

Breng de duiker in veiligheid met de snelle boot van de LEGOå¬ City 4x4 reddingsvoertuig-set inclusief 4x4 truck met aanhanger, afkoppelbare reddingsboot, sloep, drie minifiguren en een octopus.

Lees de volledige productomschrijving

Voer snelle reddingsacties uit op het land en op volle zee!

Alarm bij de reddingsbrigade van de kustwacht: er is een duiker vermist! Race naar de haven met het snelle 4x4 reddingsvoertuig. Laat de reddingsboot te water, controleer je uitrusting en ga dan op zoek naar de duiker en zijn bootje. Daar is hij, bij die boei! Zijn sloep staat in brand en er hangt iets aan de zijkant... Wat is dat nou?! Er is altijd van alles te doen voor de LEGO City kustwacht!

¥ Inclusief drie minifiguren: een kapitein/chauffeur, een kustwachtmedewerkster en een duiker, plus een figuur van een octopus. ¥ De set bestaat uit een 4x4 truck met minifiguur-cabine, radio-antenne, bergruimte achter die open kan voor gereedschap en uitrusting en een afkoppelbare aanhanger voor de reddingsboot met een gereedschapskist, twee radio-antennes en buitenboordmotoren met schroeven die kunnen draaien. ¥ Ook inclusief een kleine duikerssloep met motor en een boei om zelf te bouwen. ¥ De reddingsboot en de sloep kunnen echt drijven! ¥ Maak de aanhanger vast achter de 4x4 truck en schiet de duiker te hulp. ¥ Grijp de brandblusser en doof het vuur in de sloep. ¥ Red de duiker voordat de octopus hem te pakken krijgt! ¥ Accessoire-elementen: twee reddingsboeien, twee vuurelementen, twee walkietalkies, camera, verrekijker, kist, megafoon, twee flessen, twee reddingsvesten, duikmasker, zwemvliezen en brandblusser. ¥ De 4x4 truck is ca. 11 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed. ¥ De aanhanger is ca. 5 cm hoog, 18 cm lang en 7 cm breed. ¥ De reddingsboot is ca. 10 cm hoog, 19 cm lang en 7 cm breed. ¥ De sloep van de duiker is ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed. ¥ De octopus is ca. 6 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog. ¥ De boei is ca. 8 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
City 60165 4x4 reddingsvoertuig

City 60165 4x4 reddingsvoertuig

29,99 € 24,99

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »