Terug

LEGO City 60161 Jungle onderzoekslocatie

  • Artikelcode: 60161
  • EAN: 5702015866286
  • Op voorraad

99,99 € 87,99 Gratis verzending

  • verzending ma - za
  • Wij leveren uit voorraad
  • Vanaf €50,- gratis verzenden
  • Een échte winkel

Product omschrijving

LEGO City 60161 Jungle onderzoekslocatie

Vind de schat en doorzoek de tempelru‰Û¢ne in de LEGOå¬ City jungle met deze set inclusief vier voertuigen, zeven minifiguren en figuren van een luipaard, krokodil, slang, kikker en twee spinnen.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de geheimen van de jungle met de LEGO City onderzoekers!

Ga op zoek naar het vermiste vliegtuig in de LEGO City jungle! Onderzoek het mysterieuze wrak, bouw je kamp op en vaar dan stroomafwaarts in de kano om de tempel te vinden. Houd je ogen goed open: er loeren allerlei gevaren in de jungle met zijn vreemde ru•nes. Kijk uit dat je niet de verkeerde liaan beetpakt, want de hele LEGO City jungle zit vol verrassingen!

¥ Inclusief zeven minifiguren: een piloot, twee chauffeurs en vier wetenschappers/onderzoekers, plus een luipaard-, krokodil-, slang- en kikker-figuur en twee spin-figuurtjes. ¥ De set omvat een amfibiehelikopter met minifiguur-cockpit, takel, rotors die kunnen draaien en drijvers, een zware observatietruck met gelede kraanarm en plaats voor een kajak op het dak en een motor achterop, plus een amfibievoertuig met minifiguur-cockpit en opbergvakken. ¥ Er hoort ook een vliegtuigwrak bij om zelf te bouwen met een cockpit die open kan, ruimte voor een kist, een grot met een tevoorschijn springend luipaard, een tempel met vallend rotsblok en valdeur-functies, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan. ¥ Haal het dak van de truck eraf om in de observatieruimte te kijken. ¥ Til de cockpit van het vliegtuig eraf met de kraan om de schat te vinden. ¥ Druk op de hendel aan de achterkant van de grot om het luipaard te laten springen. ¥ Laat de haak uit de helikop ter zakken en takel de schat omhoog. ¥ Trek aan de liaan om het rotsblok te laten vallen. ¥ Trek aan de hendel om de valdeur in de tempel te activeren. ¥ Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen. ¥ Accessoire-elementen: landkaart, twee kisten, rood kristal, rode diamant, twee goudkleurige kikkerstandbeelden, rotsblok, schep, koevoet, kippenpoot, machete, kompas, bijl, peddel en een kampvuur om zelf te bouwen. ¥ De helikopter inclusief rotors is ca. 9 cm hoog, 23 cmlang en 18 cm breed. ¥ De zware observatietruck is ca. 10 cm hoog, 19 cm lang en 7 cm breed. ¥ Het amfibievoertuig is ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed. ¥ De motor is ca. 3 cm hoog, 6 cm lang en 1 cm breed. ¥ De kajak is ca. 12 cm lang. ¥ Het vliegtuigwrak met de tempel is ca. 18 cm hoog, 32 cm breed en 16 cm diep. ¥ De vleesetende plant is ca. 7 cm hoog, 5 cm breed en 5 cm diep. ¥ De krokodil is ca. 11 cm lang. ¥ Het luipaard is ca. 8 cm lang.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
City 60161 Jungle onderzoekslocatie

City 60161 Jungle onderzoekslocatie

99,99 € 87,99

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »