Terug

LEGO City 60160 Jungle mobiel laboratorium

  • Artikelcode: 60160
  • EAN: 5702015866279
  • Op voorraad

49,99 € 40,99

  • Nu bestellen, morgen in huis Tooltip We verzenden van maandag t/m zaterdag. Op weekdagen verzenden we als je bestelling voor 16.00u binnen is, op zaterdag gaan we na 1200u naar de post.
  • Wij leveren uit voorraad
  • Vanaf €100,- gratis verzenden
  • Een échte winkel

Product omschrijving

LEGO City 60160 Jungle mobiel laboratorium

Ontdek fascinerende geheimen met het mobiele jungle-laboratorium inclusief truck met laboratorium, waterval en tempel met verborgen schat, een kajak, vier minifiguren, een krokodil en een spin.

Lees de volledige productomschrijving

Ga voorzichtig te werk als je de onbekende jungle onderzoekt!

Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO City jungle!

¥ Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur. ¥ De set omvat een mobiel jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel. ¥ Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met 'mond' die open kan en ruimte voor de spin. ¥ Open de zijkanten en het dak van het mobiele jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen. ¥ Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen. ¥ Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken. ¥ Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt. ¥ Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen Ð of decamera van de wetenschapper! ¥ Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee cameraÕs, kompas en een diamant-element. ¥ Het mobiele jungle-laboratorium is ca. 12 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed. ¥ De waterval is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 16 cm diep. ¥ De vleesetende plant met gesloten 'mond' is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep. ¥ De kajak is ca. 11 cm lang. ¥ De krokodil-figuur is ca. 11 cm lang.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
City 60160 Jungle mobiel laboratorium

City 60160 Jungle mobiel laboratorium

49,99 € 40,99

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »