LEGO  Batman movie 70916 De Batwing
Batman movie 70916 De Batwing €87,99 €99,99

Batman movie 70916 De Batwing

€99,99 €87,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
Informatie

Patrouilleer in de lucht boven Gotham City in de Batwing!

Zet Batmanª en Robinª in de cockpit van de machtige Batwing en stijg op voor een routinevlucht. Maar pas op! Harley Quinnª neemt onze helden onder vuur met haar snelvuur-kanon. Weer de aanval af met de wapens met veermechanisme en schijfschieters aan boord van de Batwing! Zet de vleugels in landingspositie en strijd op de grond verder. Haal de auto uit het laadruim achter in de Batwing en ga achter Harley aan. Ontwijk de klappen van haar hamer en vecht terug met Batmans Batarang. Neem die superschurk gevangen voordat ze nog meer chaos veroorzaakt!

  • Inclusief drie minifiguren: Batmanª, Robinª en Harley Quinnª.
  • De Batwing heeft een dubbele, doorschijnend-gele minifiguur-cockpit die open kan met plaats voor Batman en Robin, draaibare stuwraketten, verstelbare vleugels, twee boordwapens met veermechanisme, twee schijfschieters en een achterruim dat open kan met daarin een kleine auto (met plaats voor een minifiguur) en doorschijnende licht-elementen.
  • Harleys kanon heeft twee wielen en een zesschots snelvuurmechanisme. ¥ Wapens: Batmans Batarang en Harley Quinns draaiende hamer.
  • Accessoire-elementen: de capes van Batman en Robin, Batmans gevormde gereedschapsriem en Harley Quinns tutu.
  • De Batwing is ca. 15 cm hoog, 31 cm lang en 48 cm breed in de vluchtstand en ca. 9 cm hoog, 31 cm lang en 53 cm breed in de landingspositie.
  • De auto is ca. 2,5 cm hoog, 5 cm lang en 3 cm breed.
  • Het kanon van Harley Quinn is ca. 6 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review