LEGO  Batman movie 70915 Two-Face dubbele verwoesting
Batman movie 70915 Two-Face dubbele verwoesting €46,99 €54,99

Batman movie 70915 Two-Face dubbele verwoesting

€54,99 €46,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
Informatie

Blijf uit de buurt van de 'slechte kant' van de graafmachine van Two-Faceª!

Two-Faceª verwoest alles wat op zijn pad komt in zijn reusachtige graafmachine. Zet Batmanª in de cockpit van de Batcycle en ga eropaf! Je moet snel zijn, anders komen de GCPD officieren in de enorme laadschop van de machine terecht! Net als Two-Face zelf heeft zijn graafmachine een 'goede kant' en een 'slechte kant'. Pas op voor de scherpe stekels op de wielen aan de 'slechte kant' en ontwijk de salvo's uit het zesschots snelvuurgeschut. Beantwoord het vuur met de roterende dubbele noppenschieter en de draaibare knipraketlanceerder van de Batcycle. Kijk uit voor het machinegeweer van Two-Face en schakel de superschurk uit met de twee Batarangs van Batman!

  • Inclusief vier minifiguren: Batmanª, Two-Faceª en twee GCPD officieren. ¥ De graafmachine van Two-Faceª heeft een uniek 'goede/slechte kant'-ontwerp, een cabine met plaats voor een minifiguur, een afneembaar dak, een wapenruim met pistool, vier enorme wielen (waarvan twee met stekels aan de 'slechte' kant), een echt werkende graafschop, soepel stuurgedrag, zesschots snelvuurgeschut, een rotor en opbergruimte aan de achterkant.
  • De Batcycle is inclusief twee grote wielen, een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur met een doorschijnend-gele voorruit en Batwing-vleugeldeuren, roterende dubbele noppenschieter en draaibare knipraketlanceerder.
  • Inclusief twee wegversperrings-elementen.
  • Schep minifiguren Ð en zelfs de Batcycle Ð op met de laadschop! ¥ Wapens: Batmans twee Batarangs, het machinegeweer van Two-Face en het geweer en pistool van de GCPD officieren.
  • Accessoire-elementen: Batmans cape en gevormde gereedschapsriem, de kogelvrije vesten van de GCPD officieren plus een politiehelm en een walkietalkie.
  • De graafmachine van Two-Faceª is ca. 12 cm hoog, 29 cm lang en 15 cm breed.
  • De Batcycle is ca. 5 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed.
  • De wegversperringen zijn elk ca. 3 cm hoog, 5 cm breed en 2 cm diep.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review