LEGO 10740 Juniors Brandweerkoffer
10740 Juniors Brandweerkoffer €16,99 €19,99

10740 Juniors Brandweerkoffer

€19,99 €16,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
Informatie

Wees overal en altijd voorbereid op LEGO City noodsituaties met deze praktische speelset in een koffer inclusief brandweertruck met beweegbare hoogwerker en brandweermotor. Blus de brand in het verlaten huis met deur die open kan. LEGO Juniors sets bieden een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 4-7 jaar. Inclusief twee minifiguren.

  1. Inclusief twee brandweerman-minifiguren.
  2. De set bestaat uit een eenvoudig te bouwen brandweertruck met bergruimte achterin en aanhanger met beweegbare hoogwerker, een motor en een verlaten huis met ramen en een deur die open kan.
  3. Maak de aanhanger vast aan de brandweertruck en haast je naar het brandende huis!
  4. Plaats een brandweerman-minifiguur in de hoogwerker en zorg dat de vlammen op het dak van bovenaf kunnen worden geblust.
  5. Laat het vlamelement dor de deuropening naar buiten steken voor een 'uitslaande brand'-effect. Eenvoudig te bouwen model met grote elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, waarmee kinderen direct aan de slag kunnen.
  6. Accessoire-elementen: vier doorschijnende oranje 'vlammen', doorschijnend blauw 'water', twee zuurstoftanks, een bijl, een zaag en twee brandblussers.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review