LEGO 70626 Ninjago De komst van de Iron Doom
70626 Ninjago De komst van de Iron Doom €54,99 €64,99

70626 Ninjago De komst van de Iron Doom

€64,99 €54,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
Informatie

Ga met Lloyd en Jay op een belangrijke missie om Meester Wu te bevrijden en te verhinderen dat de Tijd-tweeling de macht over de tijd krijgt! Deze 'Komst van de Iron Doom'-set is inclusief de in allerlei standen verstelbare Slangen-mecha met draaibaar Tijdportaal en plaats voor de vier bijgeleverde, doorschijnende Tijdzwaarden, een oog met raketschieter en twee grote, afneembare zwaarden.

Het Vermillion moerasfort heeft een 'vallend ei'-verdedigingsmechanisme en een gevangeniscel die open kan. Het model kan op verschillende manieren worden opgebouwd. Inclusief zes minifiguren met diverse wapens, waarmee intense duels kunnen worden uitgevochten.

  1. Inclusief zes minifiguren: Lloyd, Jay, Acronix, Krux, Commandant Blunck en Meester Wu.
  2. De Slangen-mecha is inclusief dubbele minifiguur-cockpit, oog met raket-schietfunctie, beweegbare armen en hoofd, zwiepende staart, twee grote afneembare zwaarden en een Tijdportaal dat kan draaien met plaats voor de vier bijgeleverde, doorschijnende Tijdzwaarden: Forward (groen), Slow-Mo (blauw), Pause (rood) en Reversal (oranje).
  3. Draai het wiel op de rug van de mecha om het Tijdportaal aan de voorkant te activeren.
  4. Maak de enorme zwaarden achter op de Slangen-mecha los en zet ze in de handen van de machine.
  5. Het moerasfort is inclusief 'vallend ei'-verdedigingsmechanisme met Vermillion ei, een gevangenis die open kan en diverse decoratieve elementen zoals een Vermillion vlag, moerasplanten en slangen.
  6. Wapens: Lloyds twee katana's, Jay's twee katana's en Commandant Bluncks Vermillion bijl en Vermillion zwaard.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review